Kontakti

/
Kontakti

Lokacioni

Të nderuar klientë, ne jemi gjithmonë të hapur për të dëgjuar kërkesat dhe sugjerimet tuaja. Ju lutemi, ndjehuni të lirë të na kontaktoni përmes formularit të kontaktit ose duke përdorur numrat e telefonit të mëposhtëm.

Jemi të angazhuar pë t’iu ofruar ndihmën tonë dhe ju mirëpresim.

Numrat kontaktues:

+383 44 414 459
+383 49 305 034

Orari i punës:

E Hënë-Premte: 09:00 – 18:00

Shopping Cart0

Shportë

Shopping Cart0

Shportë