RRETH GERAKOS

GeraKos shpk është kompani e cila operon në treg në sektorin e aksesorëve të ndryshëm të mobilierisë, dyerve, dritareve etj. Kompania GeraKos ka përfaqësinë e kompanisë Hafele, lider në nivel botëror për pajisjet për mobilje, ndërtesa, sistemet e mbylljes elektronike dhe për konsulencën teknike.

ÇFARË OFRON GERAKOS ?

  • Cilësi të lartë të produkteve si: Mentesha, Shina Sirtari, Mekanizëm Kanatash, Pajisje Orendi, Pajisje Arkitektonike dhe Dialock
  • Një sistem elektronik mbyllje për hoteleri
  • Produkte të tjera të lidhura me sektorin e mobilierisë
  • Produktet janë me kualitet gjerman dhe sipas të gjithë standarteve ndërkombëtare.