FORMULARI PËR KONTAKT


  NA KONTAKTONI

  Të dashur klient ne jemi gjithëmon të hapur për kërkesat dhe sugjerimet tuaja. Ju lutemi ndjehuni të lirë të na kontaktoni përmes formularit për kontakt apo përmes numrave të telefonit.

  Jeni gjithëmon të mirëseardhur

  Të Dhënat Për Kontakt

  • Rr.Nëna Terezë nr 277, 1200, Fushë Kosove
  • +383 44 414 459
  • +383 49 305 034
  • info@gerakos.com