Për Ne

/
Për Ne

Kompania GeraKos:

Kompania GeraKos, SHPK, është emër i njohur në sektorin e aksesorëve të mobilierisë, dyerve, e më gjërë. Si përfaqësues gjeneral në Kosovë i kompanisë HÄFELE, GeraKos ka fituar besimin dhe respektin e klientëve të saj duke ofruar produkte të cilësisë së lartë, inovative dhe të besueshme.

Përmes partneritetit me HÄFELE, lider i njohur botëror, GeraKos sjell në Kosovë një gamë të gjerë të produkteve të avancuara dhe të teknologjisë së fundit.

GeraKos vazhdon të shërbejë si burim i besueshëm dhe i përzgjedhur për klientët në Kosovë në kërkim të zgjedhjeve të avancuara.

Çfarë ofron GeraKos

Ne GeraKos ofrojmë një gamë të gjerë të produkteve cilësore për sektorin e mobilierisë dhe ndërtimit.

Përfshin sisteme të ndryshme të menteshave për mobilie dhe dyer. Këto produkte ofrojnë përkujdesje të veçantë për hapjen dhe mbylljen e dyerve, duke siguruar një lëvizje të lehtë dhe të sigurt.

Shina sirtari janë dizajnuar për të lejuar lëvizjen e shiritave të sirtarëve në mënyrë të rehatshme dhe të qetë. Këto produkte ndihmojnë në përmirësimin e performancës së sirtarëve dhe organizimin e brendshëm të tyre.

Përfshin sisteme inovative të kanatashëve për dyer. Këto produkte sigurojnë hapjen dhe mbylljen e lehtë të dyerve, duke ofruar qëndrueshmëri dhe siguri në funksionimin e tyre.

 Kategoria e pajisjeve orendi përfshin artikuj të ndryshëm për organizimin e hapësirave të brendshme të mobilieve.

Përfshin produkte të dizajnuara për të përmirësuar aspektin estetik dhe funksional të arkitekturës së ndërtesave.

Sistemi elektronik mbylljeje Dialock është i specializuar për tregun e hotelerisë. Ky sistem ofron kontroll të avancuar për hyrjet dhe daljet në dhomat e hotelit, duke përdorur teknologji elektronike të sigurt.

 Ky sistem lejon menaxhimin dhe kontrollin e hyrjeve dhe daljeve në dhomat e hotelit përmes teknologjisë elektronike të sigurt.

Kjo përfshin përqendues të mobiljes, sisteme të ngulitjes, shkallë, sisteme të lidhjes, dhe shumë të tjera.

Kompania ka përfaqësinë e kompanisë Hafele, lider në nivel botëror për pajisjet për mobilje, ndërtesa, sistemet e mbylljes elektronike dhe për konsulencën teknike.

Gerakos
Gerakos
Gerakos
Gerakos
Gerakos

Misioni i Gerakos

Misioni i Gerakosit është të ofrojë zgjedhje të avancuara dhe përvoja të kënaqshme për klientët. Ne garantojmë cilësinë në çdo aspekt të punës sonë. Përdorimi i materialeve cilësore dhe dizajnit janë thelb i angazhimit tonë të përditshëm.

Besojmë në qëndrueshmëri dhe respekt ndaj mjedisit. Puna jonë fokusohet në përdorimin e materialeve të qëndrueshme dhe praktikës së metodave më të mira të prodhimit.

Jemi krenarë të jemi referencë në industrinë që operojmë duke shfaqur përvojë të jashtëzakonshme, besim të plotë për një qëllim të vetëm, të krijojmë hapësira të bukura dhe të përshtatshme për jetën moderne.

Pse të zgjedhni GeraKosin?

Shopping Cart0

Shportë

Shopping Cart0

Shportë