Çmime sipas kërkesës

Duke filluar nga…

Produkte cilësore

Të krijuara specifikisht për ju.

Garanci për cilësi

Cilësi e garantuar.

24/7 mbështetje online

Jemi këtu për ju.

Zbritja për 10 ditët e ardhshme

Mos e humbni mundësinë për të blerë produkte cilësore me çmime të shkëlqyera.

Pyetjet dhe përgjijgjet më të shpështa

Punë artizanale me cilësi dhe mundësi pafund.

GeraKos ofron një gamë të gjerë të produkteve në sektorin e aksesorëve të mobilierisë, dyerve. Kjo përfshin produkte të cilësisë të lartë si mentesha, shina sirtari, mekanizëm kanatash, pajisje orendi, pajisje arkitektonike dhe Dialock, si dhe një sistem elektronik mbyllje për hoteleri.

Produktet e GeraKos janë me cilësi të lartë dhe përputhen me standardet ndërkombëtare. Kompania ka përfaqësinë e kompanisë HÄFELE, lider i njohur botëror. Kështu, klientët mund të jenë të sigurtë që produktet e GeraKos janë të kualitetit gjerman dhe plotësojnë standardet më të larta të industrisë.

Po, GeraKos ofron gjithashtu produkte të tjera të lidhura me sektorin e mobilierisë. Kjo mund të përfshijë produkte të ndryshme si sisteme depozitimi, sisteme të organizimit të shtëpisë, elemente të dizajnit për ambientet e brendshme, etj.

Kjo faqe shërben si mjet informues për artikujt e programit ton dhe porositja e dërgesave (kryesisht për kompanitë bashkëpunuese) , për detajet e mëtejshme (si çmimi ,sasia,etj) në ju kthejmë përgjigjje ,për me teper mos hezitoni të na kontaktoni.

Njoftohuni
për më të rejat

@hafelekosova

Shopping Cart0

Shportë